Terms and conditions of use

PLATA

1. Ramburs (Numerar la livrare) – veti plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul receptionarii coletului de la reprezentantul firmei de curierat.
2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). 
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) 
se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, 
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

LIVRAREA

Transportul este gratuit pentru toate comenzile plasate pe site-ul babylovebox.ro.
Toate produsele comandate online pe magazinul online babylovebox.ro sunt livrate exclusiv prin curierat rapid (babylovebox.ro NU livreaza produse prin intermediul Postei Romane). 
Termenul de livrare este cuprins intre 2-12 zile lucratoare (pentru produsele personalizate) din momentul confirmarii comenzii telefonic de catre client.
Intrucat produsele personalizate sunt special realizate pentru dvs., va rugam sa luati in calcul durata mai mare de realizare si, respectiv, de livrare de pana la 12 zile lucratoare.
Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 09:00 - 17:00.
Taxe transport pentru achizitionarea produselor noastre:
Livrare Bucuresti (sectoarele 1-6) - intre 2 si 12 zile lucratoare - Transport Gratuit!!!
Livrare in alte orase (exclus Bucuresti), intre 2 si 12 zile lucratoare - Transport Gratuit!!!
Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul www.babylovebox.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei (in peste 5500 de localitati din tara).
Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente pe care le sufera produsul  ajuns in posesia dumneavoastra. Daca produsul nu este primit in stare perfecta sau nu va corespunde masura  pentru care ati optat, va rugam sa ne contactati pentru a returna articolul, angajandu-ne pentru a va trimite altul, in cea mai scurta perioada de timp fara costuri suplimentare!
Produsele comandate pot fi returnate  in termen de 14 zile de la receptionarea produsului.
Toate produsele comercializate pe site-ul www.babylovebox.ro beneficiaza de 30 de zile garantie.

Acoperire

Serviciul de expedieri este disponibil în toată România, iar numărul localităților deservite fără a plăti taxa de kilometri parcurși extra crește în fiecare an, dar in cazul in care adresa dvs. de livrare se afla in afara zonei de acoperire a Fastius Curier, veti fi contactat pentru detalii.

POLITICA DE RETUR

Satisfactia clientilor nostri este unul dintre obiectivele noastre, intrucat tinem cont de toate dorintele si preferintele dumneavoastra, astfel incat va exista in permanenta o relatie armonioasa furnizor-client.
Pentru a returna produsul sau produsele achizitionate de pe babylovebox.ro este necesar sa ne contactati pe e-mail in termen de maximum 14 zile din momentul in care ati intrat in posesia coletului.
In cazul in care doriti sa schimbati produsul cu un alt model datorita altor preferinte pe care le veti avea ulterior (alegerea altui model, restituirea produsului sau restituirea banilor) NU vom suporta taxele de transport! In cazul in care se doreste restituirea sumei platite, tranzactia se va realiza in baza unui cont bancar, iar taxa de transport in ceea ce priveste returnarea articolului va fi platita de dumneavoastra!
In momentul in care doriti sa returnati produsul cumparat, trebuie sa aveti in vedere urmatorii pasi:
  •        Produsul sa fie intr-o stare buna care sa nu prezinte semne de purtare sau sa fie deteriorat, el trebuie impachetat corespunzator pentru protejarea acestuia.
  •        Returnarea coletului se face in termen de 14 zile, timp in care ne puteti contacta prin email la [email protected] pentru a ne semnala intentia dvs de a returna articolul cumparat din magazinul nostru. Mesajul din e-mail trebuie sa contina modalitate de compensare pe care o preferati pentru produsul pe care il veti returna. In cazul returului puteti opta pentru rambursarea banilor ( trebuie sa ne faceti cunoscute contul IBAN, numele bancii, numele si prenumele dumneavoastra – suma pe care o veti primi ramburs va fi transferata in maximum 7 zile de la returnarea articolului cumparat) 
  •        Returnarea produselor se va face la adresa din Bucuresti, Sector 6, Str. Ghirlandei, nr. 7, bl, 45, sc.1, ap. 9, cod postal 062242 prin intermediul unui curier rapid.
  •        Va rugam sa nu returnati produsele prin intermediul Postei romane!
  •        A doua modalitate de compensare este reprezentata de schimbarea produsului cu unul asemanator sau altul (daca produsul ales este mai ieftin diferenta se va returna in maxim 7 zile bancare (lucratoare), daca produsul este mai scump diferenta se va plati ca la orice alta comanda, la primirea coletului sau in avans prin transfer bancar)
Produsele au 30 de zile garantie.
Modalitati de returnare a banilor, in functie de metoda de plata aleasa:
In cazul in care doriti returnarea produselor si ati ales una din cele 2 metode de plata de mai jos se va proceda astfel:

1. Daca ati ales plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard), veti primi inapoi in contul dumneavoastra bancar suma de bani platita, din care se scade taxa de transport. 

2. Daca ati ales plata prin ramburs, veti primi inapoi suma de bani in contul dumneavoastra bancar, din care se scade taxa de transport.
Produsele realizate la comanda, nu se pot schimba sau returna.

TERMENI SI CONDITII

1. Roemi Class are drepturi de autor la informatiile de pe site.
Roemi Class garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul babylovebox.ro, dar nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Roemi Class fara acordul prealabil scris al acesteia. 
Intregul continut al site-ului babylovebox.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Roemi Class si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Roemi Class a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului numai in limitele metionate in prezentul document. 
2. Inregistrarea ca membru pe babylovebox.ro
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. 
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
Conform Reglementarii Uniunii Europene 2016/679 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatile a acestor date, Roemi Class are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi, respectand principiile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal. 
Scopul colectarii datelor este:
– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda.
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
De asemenea, datele personale prelucrate sunt pastrate in baza noastra de date pe o perioada de 3 ani in cazul clientilor abonati la newsletter, sau pana la expirarea perioadei in care clientii au dreptul de a solicita returul produselor, in cazul in care acesta nu este abonat la newsletter.
 Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date Roemi Class si isi da consimtamantul explicit ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopuri mentionate mai sus.
Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Regulamentul UE 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 
Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
3. Roemi Class respecta politica dumneavoastra de confidentialitate
Roemi Class se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Roemi Class numai in scopul declarat al acestui site, pentru a confirma si livra comenzile, si pentru a trimite informatii promotionale ale societatii. 
4. Returnarea si garantia produselor comandate pe babylovebox.ro
Ordonanta Guvernului nr.130/2000 prevede urmatoarele: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
In cazul in care va decideti sa inapoiati anumite produse, care poate nu corespund dorintelor dumneavoastra, puteti sa o faceti conform legii, in termen de maxim 10 zile lucratoare.
Nu primim retururi prin Posta Romana! Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!
Exista posibilitatea inlocuirii produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc.
Orice reclamatie in ceea ce priveste comanda dvs. trebuie facuta in maxim 48h de la primirea coletului!
 Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru coletele primite ce au prezentat deteriorari vizibile.
5. Limitare de responsabilitate
Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea defectuoasa sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.
Intre masuri pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol. Masurile sunt afisate conform standardelor internationale.
Nefiind producatori nu oferim garantie produselor mai mult decat cele 10 zile prevazute de Ordonanta Guvernului nr.130/2000 pentru retur.
Pentru a contacta Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor intrati pe urmatorul website: http://www.anpc.gov.ro/

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform Reglementarii Uniunii Europene 2016/679 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatile a acestor date, Roemi Classs / Babylovebox.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi, respectand principiile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal.

Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda;

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);

De asemenea, datele personale prelucrate sunt pastrate in baza noastra de date pe o perioada de 3 ani in cazul clientilor abonati la newsletter, sau pana la expirarea perioadei in care clientii au dreptul de a solicita returul produselor, in cazul in care acestia nu sunt abonati la newsletter.

 Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date Roemi Classs / Babylovebox.ro si isi da consimtamantul explicit ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile mentionate mai sus.
Conform Regulamentului UE 2016/679, nu se pot prelucra datele personale ale copiilor sub varsta de 16 ani, decat cu acordul/ autorizarea raspunderii parintesti asupra copilului.
Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la rectificare, stergerea datelor, restrictionarea prelucrarii, portabilitatea datelor si dreptul la opozitie garantate de Regulamentul UE 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Clientii au dreptul de a solicita accces la datele personale prelucrate de Roemi Classs / Babylovebox.ro, pot solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor personale prin trimiterea unei solicitari la adresa de email [email protected]. Ne obligam sa raspundem la solicitari in termen de 30 zile.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Pentru mai multe detalii, puteti accesa : https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=RO

POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).
 
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile www.babylovebox.ro pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.
 
Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator. Pentru mai multe informatii puteti accesa link-urile de mai jos:
https://ro-ro.facebook.com/policies/cookies/
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
 
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.
 
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
 
Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
-       Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.
-       Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).
-       Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
-       Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
-       Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.
 
Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.
 
In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:
Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.
Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).
 
Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.
 
Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.
Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:
 
Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.
Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.
Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat.
Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.
 
Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.
 
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.
Cookie settings in Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/196955
Cookie settings in Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies
Cookie settings in Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en
Cookie settings in Safari: https://support.apple.com/kb/PH5042?locale=en_US
Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/
 
Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă.

Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre.

Puteți, în orice moment, să modificați sau să vă retrageți acordul din Declarația privind modulele cookie de pe website-ul nostru.

Aflați mai multe despre cine suntem, cum ne puteți contacta și cum procesăm datele personale în Politica noastră de confidențialitate.
Consimţământul dvs. se aplică următoarelor domenii: www.babylovebox.ro
Starea ta actuala: Permitere toate (Necesare, Preferinţe, Statistici, Marketing). 
Schimba consimțământul dumneavoastră  |  Retragere consimțământ

Declaraţie cookie-uri actualizată ultima oară în data de 23.10.2018 de Roemi Class/ Babylovebox.