LIVRAREA

Transportul este gratuit pentru toate comenzile plasate pe site-ul babylovebox.ro.
Toate produsele comandate online pe magazinul online babylovebox.ro sunt livrate exclusiv prin curierat rapid (babylovebox.ro NU livreaza produse prin intermediul Postei Romane). 
Termenul de livrare este cuprins intre 2-12 zile lucratoare (pentru produsele personalizate) din momentul confirmarii comenzii telefonic de catre client.
Intrucat produsele personalizate sunt special realizate pentru dvs., va rugam sa luati in calcul durata mai mare de realizare si, respectiv, de livrare de pana la 12 zile lucratoare.
Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 09:00 - 17:00.
Taxe transport pentru achizitionarea produselor noastre:
Livrare Bucuresti (sectoarele 1-6) - intre 2 si 12 zile lucratoare - Transport Gratuit!!!
Livrare in alte orase (exclus Bucuresti), intre 2 si 12 zile lucratoare - Transport Gratuit!!!
Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul www.babylovebox.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei (in peste 5500 de localitati din tara).
Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente pe care le sufera produsul  ajuns in posesia dumneavoastra. Daca produsul nu este primit in stare perfecta sau nu va corespunde masura  pentru care ati optat, va rugam sa ne contactati pentru a returna articolul, angajandu-ne pentru a va trimite altul, in cea mai scurta perioada de timp fara costuri suplimentare!
Produsele comandate pot fi returnate  in termen de 14 zile de la receptionarea produsului.
Toate produsele comercializate pe site-ul www.babylovebox.ro beneficiaza de 30 de zile garantie.

Acoperire

Serviciul de expedieri este disponibil în toată România, iar numărul localităților deservite fără a plăti taxa de kilometri parcurși extra crește în fiecare an, dar in cazul in care adresa dvs. de livrare se afla in afara zonei de acoperire a Fastius Curier, veti fi contactat pentru detalii.

POLITICA DE RETUR

Satisfactia clientilor nostri este unul dintre obiectivele noastre, intrucat tinem cont de toate dorintele si preferintele dumneavoastra, astfel incat va exista in permanenta o relatie armonioasa furnizor-client.
Pentru a returna produsul sau produsele achizitionate de pe babylovebox.ro este necesar sa ne contactati pe e-mail in termen de maximum 14 zile din momentul in care ati intrat in posesia coletului.
In cazul in care doriti sa schimbati produsul cu un alt model datorita altor preferinte pe care le veti avea ulterior (alegerea altui model, restituirea produsului sau restituirea banilor) NU vom suporta taxele de transport! In cazul in care se doreste restituirea sumei platite, tranzactia se va realiza in baza unui cont bancar, iar taxa de transport in ceea ce priveste returnarea articolului va fi platita de dumneavoastra!
In momentul in care doriti sa returnati produsul cumparat, trebuie sa aveti in vedere urmatorii pasi:
  •        Produsul sa fie intr-o stare buna care sa nu prezinte semne de purtare sau sa fie deteriorat, el trebuie impachetat corespunzator pentru protejarea acestuia.
  •        Returnarea coletului se face in termen de 14 zile, timp in care ne puteti contacta prin email la [email protected] pentru a ne semnala intentia dvs de a returna articolul cumparat din magazinul nostru. Mesajul din e-mail trebuie sa contina modalitate de compensare pe care o preferati pentru produsul pe care il veti returna. In cazul returului puteti opta pentru rambursarea banilor ( trebuie sa ne faceti cunoscute contul IBAN, numele bancii, numele si prenumele dumneavoastra – suma pe care o veti primi ramburs va fi transferata in maximum 7 zile de la returnarea articolului cumparat) 
  •        Returnarea produselor se va face la adresa din Bucuresti, Sector 6, Str. Ghirlandei, nr. 7, bl, 45, sc.1, ap. 9, cod postal 062242 prin intermediul unui curier rapid.
  •        Va rugam sa nu returnati produsele prin intermediul Postei romane!
  •        A doua modalitate de compensare este reprezentata de schimbarea produsului cu unul asemanator sau altul (daca produsul ales este mai ieftin diferenta se va returna in maxim 7 zile bancare (lucratoare), daca produsul este mai scump diferenta se va plati ca la orice alta comanda, la primirea coletului sau in avans prin transfer bancar)
Produsele au 30 de zile garantie.
Modalitati de returnare a banilor, in functie de metoda de plata aleasa:
In cazul in care doriti returnarea produselor si ati ales una din cele 2 metode de plata de mai jos se va proceda astfel:

1. Daca ati ales plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard), veti primi inapoi in contul dumneavoastra bancar suma de bani platita, din care se scade taxa de transport. 

2. Daca ati ales plata prin ramburs, veti primi inapoi suma de bani in contul dumneavoastra bancar, din care se scade taxa de transport.
Produsele realizate la comanda, nu se pot schimba sau returna.